El Santuari de la Serra s’omple de pelegrins

El proppassat dilluns 16 de maig el Santuari de la Serra s’ompli de pelegrins que venien a celebrar el jubileu de l’any de la misericòrdia en aquest lloc sagrat de Montblanc. Provinents de diverses parròquies de l’arxiprestat de l’Alt Camp i de les parròquies de Vinyols i Riudoms, els tres-cents participants entraren per la porta de la misericòrdia, per celebrar l’eucaristia, presidida per Mn Josep Mateu com a «missioner» de la misericòrdia.
Després de la celebració solemne, tot el grup va pujar al cambril a saludar la Mare de Déu mentre la comunitat li cantava cants alegres. A continuació, Mn Pere Fibla i Isabelle Velandia, responsables del monestir, feren la presentació de la comunitat del Seminari del Poble de Déu i alguns components de l’escola de formació van donar el seu testimoni. L’assemblea va agrair les experiències amb un aplaudiment. Fou una festa! Tothom quedà molt content i agraït de celebrar la vida que hi ha al voltant del Santuari.

IMG_0786